Uutiset kertovat kiihtyvällä tahdilla kuinka sairaspoissaolot kasvavat kasvamistaan, ja jonot terveydenhuollon palveluihin venyvät.
THL:n ja Kelan hyvinvointikatsauksessa todetaan väestön työ- ja toimintakyvyn heikkenemisen uhkaavan taloudellista ja sosiaalista kestävyyttä maassamme.
Katsauksessa todetaan mielenterveyden vaikuttavan merkittävästi työ- ja toimintakykyyn. Mielenterveysoireilu on viime vuosina lisääntynyt, ja siitä johtuva sairauspoissaolojen ja työkyvyttömyyseläkkeiden määrä on poikkeuksellisen korkea.
Elinkeinoelämän keskusliitto toteaa sairauspoissaolon maksavan työnanajalle jopa kaksi euroa minuutilta.

Elon julkaisema uutinen kertoo karua ja surullista kieltä työkyvyttömyyseläkkeelle hakeutuvista. Uutisen viesti on vahva: ennaltaehkäisyyn on panostettava.
38 tyokyvyttomyyselaketta mielenterveyssyilla hakevista on alle 34vuotiaita | Elo

Useat yritykset ovat jo hienosti tarttuneet härkää sarvista, ja työntekijöille on tarjolla eri tyyppisiä työterveyshuollon palveluita. Terapeutin juttusille pääsee nopeasti ja liikuntaetu tukee fyysistä jaksamista.

Tähän saakka palveluista ovat kuitenkin puuttuneet kehon ja mielen yhteyttä samanaikaisesti hyödyntävät palvelut. Eli tehokasta ennaltaehkäisevää tapaa itseään kuormittavien asioiden purkamiseen ja niistä irti päästämiseen ei ole ollut.

Palvelut yrityksille

Tap to Balance -ohjelma

Tämä vähän aikaa vievä, tehokas ja helppo ohjelma on suunnattu erityisesti yritysten ja organisaatioiden keskijohdolle.
Se auttaa keskijohtoa saavuttamaan psyykkisesti ja fyysisesti tasapainoisemman elämän, jotta he eivät pala loppuun.

Myynti, konsultointi, koulutus, asiakaspalvelu, esiintyvä työ: Tap to Confident -ohjelma

Ihmisten kanssa toimiminen on herkkä laji, ja luottamuksen voi menettää helposti.
Luottamuksen menettämiseen johtavia tekijöitä ovat mm.

  • asiakaskohtaamisen tai esiintymisen kuten palaverin, koulutuksen tai isomman esityksen pitämisen jännittäminen
  • itsensä pienentäminen asiakkaiden, kollegoiden tai yleisön edessä
  • kritiikin pelkääminen
  • huijarisyndrooma
  • kollegan onnistumisten kadehtiminen
  • ankaruus itseämme kohtaan

Kaikki tämä näkyy myös asiakkaalle ja yleisölle ja sitä kautta viivan alle.
Mistä tällainen toiminta sitten johtuu?
Se johtuu taustalla jylläävistä uskomuksista itsestämme sekä muista ihmisistä. Tap to Confident -ohjelman avulla pääsemme tehokkaasti mutta silti lempeästi löytämään omat uskomuksemme, käsittelemään ne ja päästämään niistä irti.

Luennot

Luennoillani johdattelen yleisön EFT:n pariin lämpimällä ja helposti lähestyttävällä otteella. Räätälöin jokaisen luennon vastaamaan yrityksen sen hetkisiin tarpeisiin.

Ilmainen ohjaus

Onko EFT menetelmänä vielä tuntematon, mutta olisit kiinnostunut lisäämään sen yrityksenne hyvinvointipalveluihin? Varaa alta kanssani 30 min. ILMAINEN ohjaus ja vakuutu!

Voit myös varata suoraan lyhyen tapaamisen, niin käydään organisaationne haasteet lyhyesti läpi, ja katsotaan kuinka EFT voisi tukea teidän työterveyssuunnitelmaa.


johanna virolainen

Johanna Virolainen

040 7794388

eft.johanna@gmail.com

HUOM.
EFT:n lisääminen organisaationne työhyvinvointisuunnitelmaan ei missään nimessä poissulje esim. työterveyden psykologin tai terapeutin palveluita. EFT:n voima piilee kehon ja mielen yhteyden hyödyntämisessä.