Olen koulutettu EFT ohjaaja (kouluttajana Merja Valkonen-Hernandez) ja autan asiakkaitani lempeästi oivaltamaan ja näkemään omat piilossa lymyävät rajoittavat uskomuksensa. Ohjauksessani asiakkaani pääsevät turvallisessa ja luottamuksellisessa tilanteessa purkamaan nämä kenties vuosia painaneet haasteet, oli kyseessä sitten mielen möröt, fobiat, fyysiset oireet tai haasteet ihmissuhteissa.

Olen itse käyttänyt EFT:tä jo vuosia sekä itseeni että perheeseeni. Olen kahden lapsen äiti, ja aiempi työtausta minulla on projektinhallinnassa, matkailussa, b2b tapahtumatuotannossa, asiakaspalvelussa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Näin ollen ymmärrän hyvin haasteita ja paineita, joita asiakkaani kohtaavat jokapäiväisessä elämässään.
Vapaa-aikani kuluu perheen parissa ja luonnossa liikkuen. Yksi intohimoistani on maalaaminen. Täältä löydät töitäni.


VASTUUVAPAUSLAUSEKE

En ole lääkäri enkä psykoterapeutti. Kaikki terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät antamani neuvot ovat omiani ja perustuvat omaan kokemukseeni. Tasapainotan energiaa enkä hoida tai diagnosoi sairauksia. Näiden antamieni neuvojen ja ohjeiden ei ole tarkoitus korvata lääketieteellisiä neuvoja.