Pohjois-Suomen suurin kampaamoketju Tuccabaja Company Oy on toiminut pohjoisessa jo vuodesta 1999. Tällä hetkellä se toimii kuudella eri paikkakunnalla ja seitsemässä eri pisteessä Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Tuccabaja on aina ollut edelläkävijä alallaan, ja niinpä ei ollut lainkaan ihme, että he halusivat tutustua ensimmäisten joukossa Suomessa monelle vielä tuntemattomaan EFT kehomielimenetelmään.

Tuccabajalaisten toiveena oli paitsi oppia tämä helppo ja tehokas menetelmä, mutta myös saada konkreettisia esimerkkejä kuinka hyödyntää menetelmää arkipäivissään.

Koska Tuccabajan tiimistä kukaan ei ollut kuullut aiemmin EFT:stä, aloitin yhteisen 1,5h kohtaamisemme kertomalla EFT:n taustoista, käyttökohteista, kenelle EFT sopii jne.
Kerroin myös oman tarinani kuinka pääsin moninaisista psyykkisistä ja fyysisistä oireista takaisin tasapainoon itseni kanssa.

Sitten oli aika naputella. Olimme tilaajan kanssa ennaltasopineet tietyt aiheet, joihin kokeilisimme yhdessä EFT:tä. Tunnelma oli ihanan rento, mutta silti luottamuksellinen, rehellinen ja aito. Halukkaat saivat jakaa ajatuksiaan ja tuntemuksiaan, mutta oli aivan yhtä ok vain seurata keskustelua.

Nyt Tuccabaja Companyn jokaisella tiimiläisellä on takataskussaan työkalu, johon he voivat turvautua aina kun siltä tuntuu. Olipa sitten kyse vaikkapa stressistä, uniongelmista tai elämän eteen tuomista haastavista tilanteista.

Tucciksen porukan antama suositteluluku oli 4,25 / 5.
Kiitos Tuccabajan porukka mahtavasta kohtaamisesta!